j

FeelGood Lifestyle Promo (HD)FeelGood Lifestyle: voor iedereen die zich graag goed voelt!

Vanaf nu is er voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken een ideale oplossing: FeelGood Lifestyle. Dit jong en vitaal bedrijf richt zich enerzijds op het verzorgen van Personal Training & Health Coaching onder de naam FeelGood PT. Anderzijds richt zij zich ook op een algehele gezonde levensstijl en de verantwoorde voeding die daarbij hoort. Door middel van een nieuw online platform genaamd FeelGood Food worden er gratis recepten aangeboden voor gezonde maar vooral lekkere maaltijden en snacks.

Door zelf maar liefst 47 kilo af te vallen in de afgelopen jaren weet Ryan Dankfort, de oprichter van FeelGood Lifestyle, als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om het roer volledig om te gooien. Om deze reden wordt er veel aandacht besteed aan méér dan alleen het geven van trainingen. “Wil je echt iemands leven echt veranderen? Dan moet je je richten op de algehele ‘lifestyle’ en dat doen wij dus ook!”.

Ryan Dankfort heeft zich de afgelopen jaren met succes kunnen vestigen in de sportbranche als Personal Trainer. Met name in Vlaardingen, Rotterdam en Amsterdam houdt hij zich bezig met het geven van intensieve één-op-één begeleiding bij het afvallen, strakker worden, kracht opbouwen en conditie verbeteren. Daarnaast ook met het geven van bootcamps, hardlooptrainingen en voedingsadviezen. “FeelGood Lifestyle richt zich op zowel jong en oud als man en vrouw. Ongeacht zijn of haar huidige conditie en sportieve achtergrond. We zijn er simpelweg voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen en het tijd vindt voor verandering. We gaan graag samen de uitdaging aan met degenen die het écht willen. We bieden zowel particuliere coaching aan als bedrijfsfitness”.

De resultaten liegen er niet om blijkt na een korte blik te werpen op www.feelgoodpt.nl. De behaalde resultaten van een aantal klanten worden hier namelijk uitgelicht. Zo heeft de één met behulp van de begeleiding van FeelGood PT haar vetpercentage met 6% weten de verlagen in slechts 12 weken. En de ander heeft zijn beginnende bierbuik weten om te toveren naar een fitte, platte en gespierde variant. Zo laat ook Wendy Meder (30 jaar) door middel van een testimonial weten erg tevreden te zijn: “Helemaal happy, een stuk fitter en ik pas al mijn shorts weer”.

Om je kennis te laten met de zogeheten ‘FeelGood Lifestyle’ loopt er momenteel een actie op het gebied van Personal Training & Health Coaching: een beperkt aantal introductielessen met maar liefst 50% korting. Een afspraak inplannen kan heel simpel. Neem contact op via e-mail of laat je gegevens achter door middel van de ‘Call Me Back’-button op de website. Vervolgens wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Kortom, makkelijker kan het je niet gemaakt worden!

Bezoek voor meer informatie over FeelGood Lifestyle en de hierboven genoemde actie de website: www.feelgood-lifestyle.nl.

Likes: 1

Viewed: 640

source

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: